Poziv za učesnike/ce Business Workout

2 jul
Rok prijave 17.07.2018

Primjećuješ da je jako puno programa koji se fokusiraju na osnivanje biznisa? Ti s druge strane imaš više od poslovne ideje? Savladao/la si neke početne prepreke i sada si u fazi rasta biznisa, a potencijalno i izvoza? Nedostaju ti neke ključne informacije i podrška da savladaš i preostale izazove? Već se neko vrijeme želiš pokrenuti u pravom smjeru? Odlično! Fondacija za društveno-ekonomski razvoj 787 predlaže jedan drugačiji tip aktivnosti: Business Workout!

U periodu od augusta 2018. do maja 2019. raditi će s tobom i tvojim timom kako bi tvoj biznis bio jedan od najuspješnijih u tvojoj oblasti.

Jesi li ti prava osoba za ovaj program?

  • Imaš biznis koji je prevazišao okvire ideje i provodiš poslovne aktivnosti bar godinu dana?
  • Možeš izdvojiti po jedan vikend svakog mjeseca kako bi zajedno radili na razvoju tvog biznis modela, marketinškoj strategiji i brendiranju, prodajnim vještinama, finansijskom menadžmentu, izvoznim mogućnostima itd.?
  • Želiš se povezati sa stručnjacima i poduzetnicima iz tvoje oblasti?
  • Imaš od 20-35 godina?
  • Živiš i posluješ bilo gdje u BiH?

Ako su odgovori na ova pitanja DA, onda se prijavi!

Molimo te da dostaviš svoj CV i kratki opis čime se tvoj biznis bavi, koji su dosadašnji rezultati i šta su najveći izazovi i postignuća u dosadašnjem radu tvog biznisa (max 1 stranica).

Ova dva dokumenta dostavi do 17.07.2018. na [email protected], sa naznakom: ŽelimBusiness Workout.

Svi troškovi programa su pokriveni, a realizacija programa je finansirana grantom Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država (Department of State).

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments