Poziv za učešće u snimanju emisije za mlade “Ništa nevažno”

6 nov

Želiš biti dio emisije za mlade „Ništa nevažno“ koja se emitira na radiju Bir? Imaš priču koju vrijedi podijeliti s drugima? Ovo je prilika za tebe.

Emisija „Ništa nevažno“ govori o mladima i njihovoj budućnosti, problemima, kulturi, zdravlju i interesovanjima. Kroz novu rubriku pod nazivom „Moj prostor“ želimo dati priliku Vama i Vašim iskustvima jer vjerujemo da na mladima svijet ostaje i da mladi mogu činiti male ali revolucionarne pokrete. Mladi ljudi žele da dokažu ono što znaju i da rade ono što vole, a ova emisija je izvrsna platforma za vas.

Kako učestvovati?

Sve što trebaš uraditi jeste da snimiš svoju priču, preneseš neko nezaboravno iskustvo i pošalješ poruku mladim ljudima, svojoj generaciji. Snimak mora biti u mp3 formatu a trajanje vašeg govora može biti do 5 minuta. Nakon što pošaljete, Vaša priča će biti uzeta u razmatranje te na kraju i emitirana u jednom od sedmičnih izdanja.

Vaše snimke, prijedloge i mišljenja šaljite na [email protected].

Govorite o sebi, prenesite svoja zapažanja u našem društvu, o vašoj budućnosti i onome što vas inspiriše. Iskoristite maštu, budite kreativni.

Šta dobijate?

Ukoliko vaša priča bude uzbudljiva i inspirativna, imat ćete priliku biti gost u studiju za vrijeme snimanja emisije „Ništa nevažno“.

Dokažimo da naša zemlja ima talente, vrijedne mlade ljude koji ostvaruju rezultate, pobjeđuju, bore se i ne odustaju.

Jer, kako i sama emisija kaže: „inspirisani univerzalnim vrijednostima, donosimo vam priče o aktuelnim interesovanjima mladih“.

Budite dio ovog projekta, podržimo nevjerovatne ljude sa nadahnjujućim pričama!

(Visited 199 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments