Poziv za učešće u projektu Una/Sana Connect 2017

16 aug
Rok prijave 21.08.2017

Pozivamo mlade starosti od 17 do 20 godina sa područja Novog Grada, Bosanske Krupe, Sanskog Mosta i Prijedora da se prijave za učešće u projektu Una/Sana Connect 2017, koji finansira Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, a implementira UG Dar prirode iz Novog Grada. Projekat je prevenstveno namijenjen mladim ljudima koji imaju želju da se upoznaju sa osnovama web dizajna, content system managementa i obrade digitalnih fotografija, ali i koji žele da putuju i upoznaju nove prijatelje i mjesta.

Projekat čini više aktivnosti, u trajanju od 7 mjeseci, od kojih izdvajamo ljetni kamp kod Bosanske Otoke (Camp Colony – https://www.facebook.com/CampColony/), organizaciju IT edukacija u sva 4 grada obuhvaćena projektom, realizaciju 4 lokalne akcije kao i 4 grupne posjete mladih gradovima uključenim u projekat. Prva projektna aktivnost je ljetni kamp koji će se održati u periodu 25 – 29. 08. 2017.

Iz svakog grada se može prijaviti maksimalno 13 mladih, a posebna pažnja prilikom odabira učesnika će se voditi o spolnoj zastupljenosti. Za učešće u projektu posebno ohrabrujemo mlade aktivne u svojoj zajednici, djelovanjem u organizacijama civilnog društva ili koji su na neki drugi način društveno aktivni.

Za prijavu je potrebno popuniti dokument ,,Prijava Una/Sana“ koji možete preuzeti ovdje te ga proslijediti na e-mail [email protected] ili ga kao poruku poslati na Facebook stranicu Una/Sana Connect 2017.

Rok za prijavu je 21. 08. 2017. godine.

Za više informacija možete pogledati Facebook stranicu projekta, obratiti se porukom na istoj stranici ili direktno na telefon 065/695-924 (Saša Mirić – koordinator projekta).

Više informacija:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments