Poziv za učešće u programu “Akademije održivosti”

22 dec
Rok prijave 17.01.2019

Fondacija Mozaik, u partnerstvu sa SIGN mrežom i uz finansijsku podršku Evropske unije, objavljuje Poziv za aplikacije za program “Akademija održivosti”. Ovaj program ima za cilj omogućiti malim organizacijama da izgrade partnerstva s potencijalnim novim donatorima u svojim zajednicama, unaprijede svoju dugoročnu viziju i finansijsko planiranje te povećavaju svoju održivost, a uz njih i vidljivost i utjecaj.

Akademija održivosti je otvorena za organizacije koje su registrovane više od godinu dana i koje djeluju na području teritorije na kojoj su registrovane.

Odabrane organizacije će imati priliku da:

  • da izgrade kapacitete za prikupljanje sredstva  kroz dva trening modula
  • da dobiju finansijsku podršku do 1.375 KM da provedu kampanju za prikupljanje sredstava od pojedinaca i kompanije iz svoje zajednice kako bi realizovali svoju ideju
  • da prikupe minimalno 3.911 KM i maksimalno 7.825 KM u novcu od pojedinaca i kompanija i taj novac udvostruče sredstvima Programa u omjeru 1:1
  • da relizuju svoje ideje

Ukoliko ste zainteresovani detaljno pročitajte Poziv za aplikacije Akademije održivosti i popunjenu Aplikacionu formu pošaljite na email [email protected] do 17.01.2019. godine (do 23:59).

(Visited 242 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments