Poziv za učešće na Sajmu stipendija i zapošljavanja

6 apr

Studentski parlament Univerziteta u Banjoj Luci pokrenuo je inicijativu za organizaciju manifestacije ,,Dani studenata Univerziteta u Banjoj Luci“ što treba da bude dvosedmična manifestacija sa nizom kulturnih, umjetničkih, sportskih i sličnih programa i aktivnosti. U svega dvije sedmice svi gosti našeg grada, ali i sugrađanke i sugrađani imaće priliku da osjete studentski duh našeg glavnog grada.

U aprilu mjesecu, kada je ova aktivnost planirana, a kada se obilježava i Dan grada, naša Banja Luka pokazaće da je i pravi univerzitetski centar i da ima mlade koji su kroz školovanje i usavršavanje na Univerzitetu u Banjoj Luci garant budućnosti naše Republike.

Dani studenata su najveći do sada projekat našeg Parlamenta, po strukturi, obimu organizacije, zahtijevnosti realizacije.

U okviru ove manifestacije kao jedna od aktivnosti biće realizovan Sajam stipendija i zapošljavanja. Ovaj događaj održaće se 26. aprila 2017. godine na platou Studentskog centra ,,Nikola Tesla“ (Majke Jugovića 1), od 11 do 14 časova.

Ovim putem Vas pozivamo da budete jedan od izlagača/ učesnika Sajma i time predstavite svoje proizvode i projekte, ali i mogućnosti koje studentima stoje na raspolaganju. Tehničke uslove za Vašu prezentaciju obezbjediće organizatori.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće i predstavljanje na Sajmu, molimo Vas da popunite obrazac koji Vam dostavljamo najkasnije do 10. aprila ( petak ) tekuće godine.

Manifestacija koja ima tendenciju da preraste u tradicionalnu i iz godine u godinu raste i ilustruje bogatstvo koje naša Republika ima, vrijedna je pažnje i pomoći, stoga se nadamo da ćete biti u prilici da nas podržite.

Za sve dodatne informacije pozovite na broj telefona: 065 217 387.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin