Poziv za učešće na radionici „Priprema prijedloga projekata za Program prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020”.

2 sep

Ministarstvo za evropske integracije Vlade Republike Srbije i Direkcija za evropske integracije Bosne i Hercegovine, uz tehničku podršku Zajedničkog tehničkog sekretarijata Programa prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina (ZTS), organizuju dvodnevnu radionicu na temu „Priprema prijedloga projekata za Program prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020”.

Radionice biće organizovana 11. i 12. septembra 2019. godine u Tuzli, BIH. Agendu možete pronaći ovde.

Tokom radionice biće  predstavlјen Program prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020, a polazinici radionice će biti u prilici da se upoznaju i sa elementima i tehnikama potrebnim za kvalitetnu pripremu prijedloga projekta u kontekstu programa prekogranične saradnje.

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete radionici, molimo Vas da Vaše prisustvo potvrdite tako što ćete popunjen Prijavni formular poslati ZTS-u elektronskim putem na  [email protected]

Prijave će biti prihvaćene do popune mesta.

Imajući u vidu da je broj mjesta ograničen, pravo učešća će imati prvoprijavljeni.

Svako od prijavljenih će dobiti potvrdu o mogućnosti, ili ne mogućnosti, da prisustvuju radionici, i to isključivo zbog ograničenog broja mjesta.

Molimo Vas da imate u vidu da će organizator radionice snositi troškove konzumacije (osvježenje i ručak) za sve učesnike, dok troškove prevoza i smještaja snose učesnici.

Između ostalog, želimo Vas informisati da je svaka organizacija/institucija dobrodošla da predloži ne više od dva njena predstavnika za učešće u ovoj radionici.

Program prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020 se finansira sredstvima Evropske unije u okviru instrumenta za pretpristupnu pomoć IPA II.

Zajednički tehnički  sekretarijat

Program prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020

(Visited 141 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević