Poziv za učešće na Devetom sajmu stipendija u Sarajevu

10 sep
Rok prijave 12.10.2018

Služba za međunarodnu saradnju Univerziteta u Sarajevu započela je pripremu „Devetog sajma stipendija“. Odabrani datum je 18. oktobar 2018. godine (četvrtak) u trajanju od 10,00 do 16,00 sati. Mjesto održavanja Sajma će se uskoro potvrditi. 

Kao i dosad, svi učesnici će imati priliku da na svom štandu predstave svoje informacije o stipendijama, praksama, konferencijama i ostale informacije koje bi bile interesantne za sve koji dođu da posjete ovaj sajam. Uloga Službe za međunarodnu saradnju UNSA, pored organizacije, je i medijska promocija Sajma, kao i izrada promotivnih materijala, prije i poslije održavanja Sajma.

U narednoj komunikaciji u septembru ćete dobivati više informacija o organizaciji i popratnoj dokumentaciji, a SLužba će vam biti na raspolaganju kroz e-mail i telefonsku korespondenciju.

Vaše učešće na ovom sajmu se, kao i dosad, ne naplaćuje POD USLOVOM da se radi o NEPROFITNOJ instituciji koja nudi programe stipendiranja i podrške obrazovnom procesu.

Rok za prijavu je 12. oktobar 2018. godine do 15,00 sati.Više informacija biće dostupno i na web stranici: http://www.erasmus.unsa.ba/sajamstipendija/.

Prijavite se ovdje.

(Visited 176 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments