Poziv za učešće na Business Academy II

10 okt
Rok prijave 22.10.2017

Udruženje “Centar za razvoj socijalnog poduzetništva”, Sarajevo u saradnji sa Općinom Novo Sarajevo organizuje Business Academy II – The Art of Public Speech.

Biznis Akademija predstavlja edukativni program koji CRSP namjerava implementirati, u cilju unapređivanja nekih od osnovnih komunikacijskih vještina koje su modernom poduzetniku potrebne u današnjem poslovnom okruženju. Stručni treneri će biti eminentna imena iz oblasti poduzetništva i biznisa uopće.

  • Želite reći puno toga, ali niste sigurni na koji način?
  • Imate ideje, ali ih ne znate predstaviti?
  • Teško vam pada razgovor sa nepoznatim osobama?
  • Ne znate šta reći pred kamerom ili mikrofonom?

U 9 posebno odabranih modula, Biznis Akademija će Vam pokazati kako da sebe i svoju ideju predstavite na najbolji mogući način.

Svaki od modula predstavlja obrađivanje teme koju je neophodno poznavati, kako u privatnom, tako i u poslovnom okruženju:

Jednomjesečni program će se održati u Centru za djecu i omladinu Novo Sarajevo po sljedećim datumima: 28.10., 29.10., 04.11., 05.11., 11.11., 12.11.2017. godine.

Ukoliko želite unaprijediti svoje komunikacijske sposobnosti onda napišete aplikaciju za učešće na Biznis Akademiji.

Prednost prilikom selekcijskog procesa imaju stanovnici Općine Novo Sarajevo, ali u obzir uzimamo i aplikacije stanovnika drugih općina.

Učešće na programu je besplatno, prisustvo na svim radionicama je obavezno, a krajnji rok za prijavu je 22.10.2017. Broj učesnika je ograničen.

Za dodatne informacije pratite facebook stranicu CRSP-a i web stranicu.

Online prijavu možete popuniti ovdje.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments