Poziv za učešće na “Boot kampu za mlade lidere/ice”

30 jul
Rok prijave 15.08.2017

Ukoliko imate između 16 i 25 godina, dolazite iz Modriče, Gradačca, Šamca, Domaljevca i Odžaka, i želite da naučite nešto više o liderstvu i fotografiji onda je Boot kamp za mlade lidere/ce pravo mjesto za vas!

Helsinški parlament građana Banja Luka u sklopu projekta “Foto glasovi za mir“ organizuje “Boot kamp za mlade lidere/ice“ koji će se održati od 25. do 30. avgusta u Sportsko rekreativnom centru Riječani. Kamp će obuhvatiti radionice na temu liderstva, komuniciranja, pomirenja, stereotipa i predrasuda. U sklopu projekta predviđene su i radionice fotografije, a nakon kampa planirana je i izložba fotografija na temu održivog mira koja će biti održana u sredinama iz koji dolaze učesnici kampa.

Posebno se podstiču oni koju su nadareni i zainteresovani za fotografiju da se prijave na ovaj kamp. Troškove kampa u potpunosti snosi organizator (prevoz do kampa, smještaj u kampu i hrana za vrijeme trajanja kampa). Zbog ograničenog broja mjesta molim da prijave pošaljete najkasnije do 15. avgusta na [email protected].

Prijava treba da sadrži: ime i prezime, br. telefona, email adresu, datum rođenja i mjesto prebivališta. Za maloljetna lica potrebno je dostaviti i saglasnost roditelja o učešću u kampu! (u prilogu poziva)

Više informacija potražite na: http://hcabl.org/

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments