Poziv za sudjelovanje mladih na edukaciji za pisanje projekata

12 mar
Rok prijave 15.03.2019

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. ove godine prije natječaja za projekte mladih za dodjelu malih grantova za podršku projektima mladih na razini župnih zajednica i dekanata organizira dvodnevnu edukaciju u cilju osnaživanja i unapređivanja znanja i vještina za pisanje projekata kako bi mladi postali ravnopravni pri učešću na konkursima za pisanje projekata.

Cilj edukacije je savladati osnovne elemente pojektnog prijedloga, te unaprijediti razumijevanje svih elemenata projektnog obrasca. Na edukaciji će moći naučiti osnove znanja i vještina iz područja projektnih prijedloga kao što su: što je sve potrebno napraviti prije nego se pristupi pisanju prijedloga projekta, osnovni elementi koje svaki projekt mora sadržavati, praktična izrada pojedinih dijelova projektnog prijedloga na konkretnim primjerima iz prakse, savjeti i upute, pisanje izvješća i sl. Jedan od ciljeva je i pripremiti se za natječaj Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. Pravilno ispunjena aplikacija je jedan od glavnih uvjeta prolaska projektne ideje, te samim tim sudjelovanje na edukaciji osigurava dodatni broj bodova projektne ideje.

Termin održavanja edukacije je 22. i 23. ožujak 2019. godine u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II. U petak 22. ožujka edukacija će se održati u terminu od 16.00 h do 19.00 h, a 23. ožujka od 09.00 h do 16.00 h. Kotizacija za sudjelovanje na edukaciji iznosi 30 KM po osobi. U kotizaciju je uračunata edukacija, smještaj, hrana i osvježenje. Za sudjelovanje na edukaciji može se prijaviti najviše 2 osobe iz iste župe, udruge, pokreta.

Za sudjelovanje na edukaciji potrebno je poslati prijavu do 15. ožujka 2019.godine. Prijave se mogu slati elektronskim putem na e-mail: [email protected]. Broj sudionika je ograničen!

Za dodatna pitanja molimo vas da nas kontaktirate na broj 033 788 406.

Kontakt osoba: Marijana Miketek

(Visited 324 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments