Poziv za studente: Praksa u oblasti porojekt ciklus menadžmenta

12 jun
Rok prijave 14.06.2019
Institut “Perpetuum mobile” je objavio poziv za prijavu studenata za sticanje prakse u oblasti projekt ciklus menadžmenta. 
Projektni menadžment se konstantno razvija i sve je više primjenjiv na različite industrije, organizacije i različite projekte. Svrha projektnog menadžmenta je planiranje, organizovanje i kontrolisanje svih aktivnosti da projekt bude što uspješnije izveden usprkos svim rizicima. Standardi projektnog menadžmenta postaju nezaobilazan vodič za upravljanje projektima.

Institut “Pereptuum mobile” pruža mogućnost studentima svih univerziteta u Banjaluci za sticanje prakse u oblasti projekt ciklus menadžmenta. Odabrani će se iz prve ruke moći susresti sa svim fazama projektnog menadžmenta, sa težištem na razvoju projektnih ideja, dizajniranju projektnih prijedloga i pisanju projektnih aplikacija. 
Prednost imaju studenti menadžmenta, ekonomije i informacionih tehnologija. Ovo, međutim, ne znači da priliku za sticanje prakse neće imati polaznici drugih studijskih oblasti. Praksa će se obavljati u kombinaciji kancelarijskog i “posla od kuće”.
Svoje prijave možete dostaviti do petka (14.06.) do 23:59 popunjavanjem Google forme na linku –https://forms.gle/rTEWoumd9KQLSpxj8 . Broj polaznika je ograničen.
(Visited 179 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Meris Bećović