Poziv za slanje fotografija

29 nov

Inspirisani da predstavimo našu zemlju/e na što ljepši način, pozivamo sve prijateljice i prijatelje Mreže za izgradnju mira da nam pomognu u toj namjeri ukoliko vam je stalo da zajednički uspijemo u ovom cilju i predstavimo Bosnu i Hercegovinu, ali i zemlje iz susjedstva (kolokvijalno post-jugoslovenske,  stvarno sestrinske zemlje) na najljepši mogući način, a to je kroz fotografiju njenih prirodnih ljepota.

Ovom prilikom pozivamo sve fotografkinje i fotografe (profesionalce i amatere) i ljubiteljice i ljubitelje lijepe fotografije da dostavljaju svoje fotografije koje ćemo svake nedjelje objavljivati na web stranici www.mreza-mira.net i Facebook profilu https://www.facebook.com/mreza.mira/ i Twitter profilu https://twitter.com/Mrezamira.

Fotografije možete dostavljati na email adresu [email protected] ili pak putem Twitter ili Instagram naloga koristeći jedinstveni hasthag #mreža_mira_photo

Kao što znate svako godišnje doba daje posebnu čar svakom mjestu na ovoj planeti, tako Vas pozivamo da dostavljate fotografije datog trenutka u određenom godišnjem dobu.

Mreža za izgradnju mira je uspostavljena u februaru/veljači 2010. godine. Što želimo i što je potrebno za cijelu državu je sveobuhvatan napor usmjeren ka obnovi kvalitete društvenog i ekonomskog života u BiH, kao i ka dugoročnom povećanju sposobnosti cijelog bh. društva da se ophodi s različitostima i sukobima na konstruktivan i nenasilan način, te time stvoriti okvir za zajedničko, koordinirano djelovanje niza nevladinih organizacija, lokalne uprave i samouprave, poslovnog sektora, medija i državnih institucija. Više o nama na linku http://www.mreza-mira.net/o-nama/.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin