Poziv za profesore: Osvoji 3d printer za svoju školu ili fakultet – Ultimaker edukacioni izazov

4 dec

Ovaj projekat omogućava školama i fakultetima da uz pomoć dobre ideje dođu do 3D štampača i da otkriju istinski potencijal ove tehnologije. Kroz ovaj program u Evropi ćemo podeliti 50 Ultimaker 3D štampača.

Ultimaker istraživački program

Naš program omogućava nastavnicima i profesorima da kreiraju dodatnu vrednost postojećem nastavnom planu i programu i razvijaju tehničko razumevanje i znanje. Kroz ovaj projekat, odeljenje/katedra će koristiti Ultimaker štampače 3D Republike da bi poboljšali svoje znanje i kreativne sposobnosti i da razviju ključne veštine kroz nekoliko predmeta – od matematike do umetnosti. Program važi za sve škole i fakultete na teritoriji cele Evrope, a samim tim i Srbije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Ako ste strastveni nastavnik ili profesor, ovo je idealan program za vas!

Budite prvi!

Da li podstičete svoje učenike/studente da daju sve od sebe? Da li mislite da je važno da otkriju svoje talente i da uče kroz istraživanja i eksperimente? Ako je tako, nudimo vam priliku da podelite svoje oduševljenje i ideje sa ostalim istomišljenicima.

Ono što je potrebno je da napravite 3D print projekat sa svojim učenicima/studentima. Kada završite, podelite ga sa nama. Ne samo što ćete postati edukator pionir već ćete osvojiti Ultimaker 3D štampač koji će vam omogućiti da svoje ideje sprovedete u delo.

Dodatne informacije o projektu i načinu apliciranja pročitajte ovdje.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin