Poziv za poljoprivrednike za učešće u programu Business klinke

21 nov

USAID/Sweden Projekat razvoja tržišne poljoprivrede – FARMA II pokreće širok spektar aktivnosti koje imaju za cilj povećanje konkurentosti sektora agrobiznisa u Bosni i Hercegovini.

USAID/Sweden Projekt razvoja tržišne poljoprivrede – FARMA II, u saradnji sa Centrom za ekonomski i ruralni razvoj (CERD) i Privrednom komorom Unsko-sanskog kantona, u okviru AgMENTOR centra podrške, pozivaju sva zainteresovana pravna lica, organizacije i preduzetnike iz opština sjeverozapadne Bosne i Hercegovine, a koja posluju ili obavljaju aktivnosti u oblasti poljoprivrede, prehrambene industrije i ostalih djelatnosti vezanih za agrobiznis, da iskažu svoj interes za učešće u programu pod nazivom Biznis klinika.

Cilj ove aktivnosti je unapređenje poslovanja najmanje 20 odabranih poljoprivrednih subjekata (pravna i fizička lica) iz najvažnijih oblasti poslovanja, a koje mogu da unaprede njihovu konkurentost. Oblasti u domenu kojih će se organizovati Biznis klinika biće izabrane na osnovu iskazanog interesa privrednih subjekata koji se prijave za učešće u ovom programu.

Više informacija o biznis klinikama, koji je njihov cilj i koje su prednosti učešća privrednih subjekata u njihovom programu možete naći u ovom dokumentu.

Popunjen prijavni obrazac je potrebno dostaviti najkasnije do 25.11.2017. godine na naznačene mail adrese.

Dodatne informacije

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments