Poziv za mlade iz Borika: Novo – mlado lice grada

21 okt
Rok prijave 23.10.2019

Mladi iz Borika, vrijeme je da usavršite vaše vještine o javnom nastupu i javnom zagovaranju! Otvoren je poziv za prijave svih mladih sa područja ove mjesne zajednice koji žele učiti više o ovim temama i unaprijediti vlastite vještine.

Radionice će se održati u srijedu (23.10.) od 18:30 do 20 časova u prostorijama Mjesne zajednice Borik II na adresi Bulevar vojvode Živojina Mišića 25. Obuku će voditi direktnor Instituta „Pereptuum mobile“ Ilija Trninić koji je o ovim temama obučavao mlade iz Bosne i Hercegovine, ali i regiona!

Mladi su najbolji ambasadori aktivizma koji imaju za cilj da motivišu i podstaknu svoje vršnjake da aktivnijim učešćem daju svoj doprinos u razvoju zajednice, a zajedno ćemo da radimo na vještinama koje su za to najpotrebnije.

Nakon učešća na radionicama, mladi će imati priliku da učestvuju i na T.A.L.K.S. događajima koji će organizovati Institut „Perpetuum mobile“. Teme će biti usko vezane upravo za prilike koje mladi imaju kao i efekat koji ostvaruje aktivan angažman na cjelokupan lični razvoj mladih i razvoj zajednice ujedno. Dosadašnje nastupe na T.AL.K.S. platformi slobode govora pogledajte na linku.

Svoje prijave za učešće možete slati mejlom na [email protected] najkasnije do srijede (23.10.) do 14 časova.

Radionica u Boriku je prva u nizu radionica o javnom nastupu i zagovaranju projekta „Novo – mlado lice grada“, a u narednim sedmicama se družimo i sa mladima iz Kočićevog Vijenca, Centra, Lazareva i Nove Varoši.

Projekat „Novo – mlado lice grada“ realizuje Institut „Perpetuum mobile“ uz podršku Grada Banjaluka.

(Visited 93 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević