Poziv za mlade da se prijave na konkurs za grafit na temu: “Danas sam mlad/a”

1 avg
Rok prijave 04.08.2018

Crnogorski omladinski forum (COF) poziva mlade da se prijave na konkurs za grafit na temu: „Danas sam mlad/a“ i predstave svoje opažanje položaja mladih u društvu.

 

OPIS

Najbolji grafit biće nagrađen, a pobjednik će imati tu čast da upravo njegov grafit bude iscrtan na nekoj od javnih površina u Podgorici koju odobri lokalna samouprava. Grafit će simbolizovati trenutni položaj mladih u društvu. Služiće i kao podsjetnik lokalnoj upravi da stalno mora raditi na osnaživanju mladih kao bitnog segmenta društva i omogućiti da se glas omladine čuje.
Mladi možda nijesu navikli da budu verbalno glasni, ali mogu prikazati svoje potrebe i interese slikovito. Iz COF-a podsjećaju da je jedna slika ili grafit vrijednija od hiljadu riječi, stoga pozivaju mlade da ispolje svoju kreativnost i talenat i oslikaju kakva je njihova percepcija položaja mladih u Crnoj Gori.
Ne propustite ovaj jedinstveni konkurs koji je treći po redu koji COF rspisuje u sklopu pojekta “Danas sam mlad/a”, podržanog od strane Ministarstva sporta, a cilj svih aktivnosti je isti – povećanje učešća mladih u životu društva.

NAČIN PRIJAVE

Poželjno je da skica grafita (murala) bude u boji, a zainteresovani je mogu poslati na sljedeći mejl: [email protected]

ROK ZA PRIJAVU: 04.08.2018. godine.

Detaljnije: [email protected]

 

(Visited 196 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments