Poziv za aplikacije za organizacijski tim Mostimun 2016

8 dec
Rok prijave 16.12.2015

MOSTIMUN (Mostar International Model United Nations) je međunarodna studentska konferencija koja simulira rad UN-a.

MOSTIMUN predstavlja konferenciju velikog značaja, ne samo na razini grada Mostara i države, nego i konferenciju prepoznatog međunarodnog značaja. Cilj djelovanja je ujedinjenje, obrazovanje i poticanje na angažman svih mladih, voljnih, poduzetnih i akademskih ljudi na lokalnom i globalnom nivou. Ono što MOSTIMUN čini posebnim jeste što u pripremi ne sudjeluje samo jedan Univerzitet/Sveučlište, kako biva u većini slučajeva, već da u organizacijskom timu surađuju studenti sa Sveučilišta u Mostaru zajedno sa studentima Univerziteta Džemala Bijedića, time potičući i podsjećajući na dijalog i premošćivanje razlika. Po tome je Mostimun jedinstven na ovim prostorima.

Prethodnih sedam konferencija uspješno je završeno, čime se potvrdila vrijednost MOSTIMUN-a, u svijetu već iznimno cijenjene, istaknute simulacije Ujedinjenih Nacija.

U pripremi je osmo izdanje, MOSTIMUN 2016.

Ovogodišnji menadžer projekta je Jasmin Đuliman, student Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru.

”MOSTIMUN u MUN (Model United Nations, tj. Model Ujedinjenih Nacija) svijetu je prepoznata kao jedna od iznimno vrijednih, uglednih, priznatih i dobro organiziranih MUN konferencija. Predvođeni prethodnom marljivom organizacijom, ove godine tom istom zadatku pristupamo s još većom željom i još jačom voljom da budemo bolji nego do sada. Da bismo to učinili potreban nam je dobro organizovan tim koji će rukovoditi pripremama. Ovim putem srdačno pozivam sve mlade i ambiciozne studente da se odazovu i prijave ukoliko smatraju da mogu pridonijeti svojim upornim zalaganjem, marljivošću, požrtvovnošću, željom za učenjem te kvalitetnim i kontinuiranim radom. Samo sa predanim organizacionim timom MOSTIMUN 2016 može biti još bolji i nanovo se istaknuti kao neizostavna tačka na svjetskoj listi MUN konferencija.”– istakao je ovogodišnji  menadžer projekta.
Prošlogodišnja konferencija održana je na Sveučilištu u Mostaru.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže u organizaciji MOSTIMUN-a 2015 koji će se naredne godine održati na Univerzitetu „Džemal Bijedić“ u Mostaru, od 25. do 29. aprila/travnja 2016. godine.

Struktura Organizacijskog tima sastoji se od:

1. Projekt menadžera

2. Menadžeri za logistiku

3. Menadžeri za delegate (engleski jezik obavezan)

4. PR menadžer

5. Sponzor tim

6. IT menadžer

7. Fotograf & Videograf
Ukoliko se možete naći u nekoj od ponuđenih uloga, ispunite prijavni formular i prijavu pošaljite do 16. 12. 2016. godine na [email protected].

Prijavni formular možete preuzeti OVDJE.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin