Poziv studentima za međunarodno virtualno takmičenje Freshhh

13 mar
Rok prijave 29.03.2016

MOL Groupa je međunarodna naftne kompanija sa tradicijom poslovanja u naftnoj industriji dugom više od 100 godina. MOL Grupa je prisutna u oko 40 zemalja širom tri kontinenta, u kojim zapošljava preko 30.000 ljudi, koji svakodnevno doprinose njenom poslovnom uspjehu. Oblikuju svijet s nama!

MOL Grupa i ove godine organizira međunarodno virtualno takmičenje, Freshhh, koje na zanimljiv i zabavan način približava svijet naftne industrije mladim ljudima, te ih želi zainteresirati za rad u ovom dinamičnom području. U posljednjih devet godina, više od 10,000 učesnika iz više od 70 zemalja je učestvovalo u Freshhh takmičenju.

Studenti iz Bosne i Hercegovine po četvrti put zaredom imaju priliku da budu dio grupe studenata iz cijelog svijeta koji se prijavljuju na ovo takmičenje.

Na takmičenje se mogu prijaviti tročlani timovi studenata koji pokazuju zanimanje za industriju nafte i plina te su spremni na rješavanje izazovnih zadataka iz spomenutog područja.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na takmičenje putem stranice www.freshhh.net do 29. marta/ožujka 2016.

Za najbolje studente osigurane su izazovne nagrade – mogućnost zaposlenja u MOL Grupi, kao i novčane nagrade do 25.000 EUR.

Pogledajte FRESHHH 2016 video za više detalja!

Posao.ba

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin