Poziv srednjoškolcima da se prijave na kamp ”Kroz oči umjetnosti”

4 jul

Kamp “Kroz oči umjetnosti 2” – Orašje, 12.07.2018.-15.07.2018.
Nakon vrlo uspješne realizacije “Kroz oči umjetnosti” 2017. godine, članovi Lokalnog tima Orašje su odlučili nastaviti najljepšu priču njihovog gradića i pružiti priliku novoj ekipi da se iskaže na području umjetnosti.
Kamp “Kroz oči umjetnosti 2” održat će se u Orašju od 12. do 15. srpnja/jula ove godine.

Cilj projekta jest dodatno educirati mlade na području umjetnosti, pružiti im priliku da izraze na kreativan način te da u budućnosti ostvare sebe kao potencijalnog umjetnika, aktivistu te, naposlijetku, ličnost kojoj će to možda biti i jedan od izvora prihoda u životu. Teme koje će se obrađivati na kampu su: gluma, fotografija, odnosi s javnošću, aktivizam, liderstvo i timski rad. Kao što je to u praksi ovakvih događanja, učesnicima je zagarantirano lijepo druženje te odlična kako radna, tako i opuštajuća atmosfera. Troškove puta, smještaja i hrane snosi organizator. O ostalim informacijama                                                                                             učesnici će biti pravovremeno obaviješteni.

VAŽNO! Prijaviti se mogu srednjoškolci iz sljedećih lokalnih zajednica: Modriča, Brčko, Srebrenik, Šamac, Bijeljina, Tuzla, Živinice, Doboj i Gradačac.

Umjetnost je duga, život je kratak.“, latinska izreka.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments