Poziv poljoprivrednim proizvođačima organskih i domaćih proizvoda za pristup mreži Zdrave logike

14 jun

Zdrava logika predstavlja marketingšku i promotivnu platformu organskih i domaćih proizvođača. Pored promocije Zdrava logika osigurava i siguran plasman ove vrste proizvoda (svježe voće i povrće i proizvodi dobijeni preradom) kroz partnerska prodajna mjesta. Cilj Zdrave logike jeste jačanje kvaliteta ovog segmenta proizvodnje u Bosni i Hercegovini, te dodatna edukacija proizvođača i tržišta o ovom načinu proizvodnje. Mrežu Zdrave logike čini niz proizvođača i sa druge strane prodavnica, te zajedničkim snagama trenutno nude preko 50 različitih proizvoda.

Ono što je bitno napomenuti, Zdrava logika zbog povjerenja kojeg uživa od strane svojih kupaca ali i poštovanja principa organske i ekološke poljoprivredne proizvodnje vrši kontrolu kvaliteta proizvoda i poljoprivredne proizvodnje.

Neke od dosadašnjih uspješnih saradnji:

Domaćinstvo Klekovača                             Poljoprivredno Gazdinstvo Tuckešić                                                    

 

Domaća radinost „Naturgeist“                      Domaća radinost „Ecomedico“

                                                 

Dosadašnji rad bio je baziran uglavnom u Banjoj Luci, ali zbog povećanog obima tražnje na tržištu uvidjeli su potrebu širenja na područje cijele Bosne i Hercegovine, te s tim u vezi, tim Zdrave logike poziva i ohrabljuje sve poljoprivredne proizvođače koji imaju problem sa plasmanom proizvoda, višak proizvoda ili želju za širenjem svojih proizvoda na šire tržište, da se prijave i postanu dio tima na sljedeće načine:

E-mail: [email protected]

Kontakt telefon: +387 65 044 469 (zvati radnim danima od 10 do 15h)

FB stranica: Zdrava logika

Web site: https://zdravalogika.com 

Gavre Vučkovića 2
78000 Banja Luka
Republika Srpska / BiH

(Visited 129 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments