Poziv osobama s invaliditetom za učešće u projektu “Inkluzivno preduzetništvo”

28 okt
Rok prijave 10.11.2017

Fondacija „Zajednički put“ raspisuje Javni poziv za učešće osoba s invaliditetom na području prijedorske regije (Grad Prijedor i opštine: Kozarska Dubica, Novi Grad, Oštra Luka i Kostajnica) , u projektu „Inkluzivno preduzetništvo“, koji finansira Caritas BiH, u okviru projekta „SOCIETIES“ koji je odobren od strane Evropske unije, kao i Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS i predsjednice Fondacije „Zajednički put“ Semire Hoffmann.

Opšti cilj projekta je da omogući inkluziju mladih s invaliditetom projedorske regije u privredne aktivnosti, i na taj način dostignu nezavisnost i jednakostu društvu.

  • Korisnici projekta imaće mogućnost da unaprijede sopstvene vještine pohađanjem različitih praktičnih kurseva, i to: kurs šivenja, izrade nakita i ukrašavanja dekupaž tehnikom.
  • Korisnicima ovog projekta biće obezbijeđeni prostor, materijali za izradu, kao i kvalitetni treneri koji će ih obučavati za predviđene kurseve.
  • Korisnici projekta ne moraju imati predznanje i vještine vezano za učešće u samom projektu.
  • Nakon izrade rukotvorina, svi proizvodi biće prodavani kroz Zaštitnu radionicu Fondacije „Zajednički put“ i na taj način korisnici projekta ostvarivaće vlastite prihode od prodaje datih proizvoda.
  • Svi kursevi biće realizovani kroz praktične radionice, u unaprijed dogovorenim terminima, u trajanju od tri do četiri mjeseca.

Prijavite se do 10.11.2017. na email adresu [email protected] ili facebook profilu Fondacija Zajednički put,te putem telefona 066/399-849.

Prijavni obrazac za učešće u projektu “Inkluzivno preduzetništvo”, možete popuniti u prostorijama Fondacije „Zajednički put“. Nalaze se u ulici Majora Milana Tepića bb, u blizini nekadašnje robne kuće Patrija.

Prijavni obrazac u elektronskoj formi možete preuzeti i ovdje, te popunjeni obrazac poslati na navedenu email adresu.

Učešće u projektu „Inkluzivno preduzetništvo” je besplatno.

(Visited 92 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments