Poziv organizacijama za predstavljanje na festivalu Exit 2016

15 jun
Rok prijave 20.06.2016

Exit Fondacija i inicijative OPENS2019 i EPK2021 uputili su poziv organizacijama civilnog društva iz Srbije i regiona da se prijave za predstavljanje na ovogodišnjem festivalu, u okviru State of Exit zone. Konkurs je otvoren do 20. juna.

Festival Exit 2016 održaće se od 7. do 10. jula u Novom Sadu a kao i svake godine deo pratećeg programa biće usmeren i na aktivizam.

Organizatori su osmislili da State of Exit zona 2016 ponese naziv “Magična” tako da organizacije koje konkurišu imaju zadatak da ponude svoju magičnu ličnost – lik iz prošlosti, mitologije, književnosti i fikcije, iz filmova serija i igrica ili neki izmišljeni lik, ali koji na najbolji način oslikava rad i aktivnosti organizacije.

Zadatak izabranih organizacija će biti da pripreme materijal za svoju promociju i kostim njihovog magičnog lika koji će sve to promovisati, navodi se u pozivu.

Kako je grad Novi Sad ostvario značajan uspeh ulaskom u finale za Omladinsku prestonicu Evrope 2019. i Evropsku prestonicu kulture 2021, ovogodišnji State od Exit zona biće u znaku mladih i kulture.

Kriterijumi za odabir organizacija koje će dobiti priliku da se predstave biće kvalitet i primerenost programa State of Exit zoni, dosadašnje aktivnosti organizacije na polju kojim se program bavi i povezanost programa/aktivnosti sa temama OPENS2019 i EPK2021.

Više informacija o incijativama OPENS2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad 2019. može se pronaći ovde, a o inicijativi EP2021 – Evropska prestonica kulture Novi Sad 2021. ovde.

Organizacije svoju prijavu mogu poslati putem mejla [email protected].

U prijavi je potrebno priložiti predlog programa/aktivnosti, njen detaljan opis i neophodne tehničke uslove. Takođe, potrebno je navesti osnovne podatke o organizaciji kao i imena dva predstavnika organizacije.

Organizatori će odabranim organizacijama obezbediti osnovne uslove za rad kao i potrebne akreditacije.

Rts.rs

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin