Poziv nevladinim organizacijama za medijsku promociju na portalu www.diskriminacija.ba

7 aug

Fondacija za razvoj medija i civilnog društva “Mediacentar” poziva nevladine organizacije iz Bosne i Hercegovine da se prijave ukoliko žele svoje aktivnosti promovisati na portalu www.diskriminacija.ba.

Brojne aktivnosti nevladinih organizacija u BiH često ostaju nezapažene u javnosti zbog neadekvatne medijske propraćenosti i nedovoljnog interesa za teme iz sektora civilnog društva.

Portal www.diskriminacija.ba uspio je svojim višegodišnjim djelovanjem postati prepoznata platforma na kojoj se redovno informišu aktivisti/kinje nevladinih organizacija i ostali građani/ke zainteresovani za teme ljudskih prava i zaštite od diskriminacije.

U narednom periodu portal želi još snažnije podržati rad civilnog sektora u našoj zemlji kroz učestalije medijsko izvještavanje o njihovim projektima, aktivnostima i problemima s kojima se susreću u svojim lokalnim zajednicama.

Ukoliko želite da se piše i o radu vaše organizacije, pozvani ste da redovno obavještavate o zagovaračkim aktivnostima i događajima koje organizujete. Sve informacije možete proslijediti na mejl: [email protected].

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments