Poziv na učešće u projektu “We grow together”

6 mar
Rok prijave 09.03.2016

Sretni smo što vas možemo pozvati da se prijavite za učešće u projektu “We grow together” koji organizuje Fondacija Boris Divković u saradnji sa Erasmus + i organizacijom One World Citizen.

Seminar se sastoji od dvije studijske posjete od kojih se prva održava u Holandiji u periodu od 16. do 23. aprila 2016. godine, a druga u Rumuniji u periodu od 23. do 30. jula 2016. godine.

Projekat je namijenjen mladim osobama od 15 do 30 godina. Cilj seminara jeste da mladi ljudi iz pet država razmijene svoja iskustva, ideje i ambicije kroz interaktivni program čija je namjera pokretanje vlastitih društvenih projekata. Polaznici/e koji uspješno završe obje studijske posjete bit će nagrađeni certifikatom koji se dodjeljuje od strane Europske unije, a koji je prepoznat širom Europe. Troškovi puta, smještaja, hrane i boravka su pokriveni. Za učešće na seminaru bitno je poznavanje engleskog jezika.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, ljubazno vas molimo da se obratite lideru tima za Bosnu i Hercegovinu Izudinu Kariću na kontakt mail adresu: I[email protected]

Ukoliko želite da se prijavite, molimo da to učinite putem formulara za prijavu koji se nalazi ovdje.

Vaše popunjene formulare šaljite na mail adresu: i[email protected]

Rok za prijavu je 9. 3. 2016. godine.

Nakon pregledanih aplikacija obavijestit ćemo vas o rezultatima konkursa.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin