Poziv na trening za osnivanje «Local Youth Office» Lokalno-Regionalno-Globalno

23 maj

Organizacioni pripremni sastanci sa partnerima su završeni. Projektom se planira trening za sve one koji će biti važni u razvoju koncepta regionalnog omladinskog rada.

Pozivamo sve organizacije VIJEĆA MLADIH i VIJEĆA UČENIKA da se pridruže treningu za osnivanje “Local Youth Office” koji će biti održan 28. maja 2019. godine u 10 sati.

Za prijavu nas kontaktirajte na:
e-mail: [email protected]
kontakt broj: 062628833

Nevladina organizacija IPAK – MLADOST GRADI BUDIĆNOST sa partnerima OKC Banja Luka, Grad Tuzla, Opštine: Zvornik, Kalesija, Živinice i Sapna realizira Projekat:

«Local Youth Office/Lokalni ured za mlade» s ciljem jačanja: kapaciteta mladih, za mobilnost, učešća u procesima donošenja odluka putem osnivanja multietničke saradnje i prijateljstva, izgradnje mira i povjerenja, te uspostavljanje platforme za mlade.

«Local Youth Office/Lokalni ured za mlade» doprinosi ukupnom cilju projekta “Divided Past – Joint Future” – “Podijeljena prošlost – zajednička budućnost” koji provodi konzorcij od 18 partnera 7 zemalja korisnica programa IPA plus Slovenija, Hrvatska, Austrija i Nizozemska.

(Visited 129 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Meris Bećović