Poziv na poslovne susrete u okviru Regionalnog poslovnog foruma u Novom Sadu

7 aug
Rok prijave 18.09.2018

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da Skupština evropske regije i Skupština autonomne pokrajine Vojvodina u suradnji s vladom Autonomne pokrajine Vojvodina, Razvojnom agencijom Vojvodina i Evropskom preduzetničkom mrežom Srbije, organizuje međunarodne poslovne susrete u okviru Regionalnog biznis foruma koji će se održati 26. 26. septembra 2018.godine u Novom Sadu (Srbija) .

Međunarodni poslovni susreti imaju za cilj da dodatno pomognu kompanijama da lakše i brže dođu do domaćih i ino-partnera u okviru Foruma. Kompanije koje se prijave dobijaju mogućnost da sami izaberu potencijalne partnere prema njihovim karakteristikama i iskazanom interesu za saradnju. Na osnovu ovog izbora, organizator svakom od učesnika dodeljuje spisak sastanaka, sa tačno određenim mestom, vremenom i informacijom o potencijalnim partnerom, nekoliko dana unaprijed.

B2B@rbf2018 promovira poslovnu saradnju širom regije, uključujući trgovinske i proizvodne ugovore, zajednička ulaganja i zajedničke pristupe trećim tržištima kao i razmjenu tehnologije, know-how-a i suradnje na projektima u pogledu konkurentnosti i inovacija, financiranih od strane EU i drugih tijela.

Tri glavna sektora na poslovnim susretima su :
• poljoprivreda i prehrambeni sektor,
• metalo-prerađivački sektor,
• sektor turizma.

Učešće na Forumu i b2b susretima je besplatno.

Detaljne Informacije o programu, kao i online dogovaranju sastanaka, dostupne su na zvaničnoj web stranici

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments