Poziv na panel diskusiju u okviru programa neformalnog obrazovanja Start

11 jun
Rok prijave 18.06.2018

TEMA : „Značaj i podrška lokalne zajednice u samozapošljavnju i edukaciji mladih“

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na panel diskusiju i predstavljanje web stranice u okviru Programa neformalnog obrazovanja START koji je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Europska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP)

Ova aktivnost ima za cilj promociju omladinskog poduzetništva i startup poduhvata na području Opštine Stari Grad. Ono što smo proizveli programom edukacije je povećan broj mladih koji imaju znanja i vještine za povlačenje sredstava za finansiranje poduzetničke ideje, pokretanje i vođenje vlastitog biznisa. Edukativni program je trajao 6 mjeseci i obuhvatao je 80 sati praktične i teorijske nastave kroz ukupno 8 tematskih modula (16 edukacija)

Posljednja u nizu aktivnosti jeste Panel diskusija „Značaj i podrška lokalne zajednice u samozapošljavnju i edukaciji mladih“ koja će se održati 18.06.2018.godine u prostorijama Vijeća mladih Stari Grad ( Mula Mustafe Bašeskije br.7) sa početkom u 11h. Iskreno se nadamo Vašem priustvu i učešću.

Molimo Vas da dolazak najavite na mail: [email protected] ili na telefon 033-843-968.

Na panel diskusiji će učestvovati predstavnici lokalne zajednice, predstavnik Općinskog vijeća, Predsatvnik/ca Programa Start, korisnik/ca sredstava za pokretanje START UP biznisa te predstavnici UNDP.

Projekat finansira Europska unija
Projekt „Program neformalnog obrazovanja Start“ se provodi u sklopu programa Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu ReLOaD kojeg finansira Europska unija, a provodi UNDP.

PROGRAM

10:30 – 11:00 Dolazak učesnika/ca

11:00 – 11:30 Predstavljanje programa i obraćanje Načelnika

11:30 do 12:30 ( izlaganje panelista)

12:30 – 13:15 Diskusija

13:15 – 13:30 Predstavljanje web stranice

13:30 – Ručak i druženje

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments