Poziv na konferenciju ‘’Kultura mira i nenasilja – Lekcije za prevenciju konflikta, poštovanje, empatiju i međusobno razumijevanje’’

8 aug
Rok prijave 25.08.2017

Udruženje za kulturu, afirmaciju i savjetovanje ”KAS” Banja Luka poziva djevojke i žene da uzmu učešće na konferenciji ‘’Kultura mira i nenasilja – Lekcije za prevenciju konflikta, poštovanje, empatiju i međusobno razumijevanje’’ (”Culture of Peace and Non-Violence: Lessons for Conflict Prevention, Respect, Empathy and Mutual Understanding”), koja će se održati u Banjaluci 03.09.2017. godine.

U okviru konferencije održaće se predavanja i radionice koje se odnose na teme kao što su: Uvod u mirovne studije, Rod i mir, Umjetnost kao moćan alat u stvaranju kulture mira i prevenciji konflikta, itd.

Održavanje konferencije ”Culture of Peace and Non-Violence: Lessons for Conflict Prevention, Respect, Empathy and Mutual Understanding” podržava Maypole Fund.
Konferencija je namijenjena djevojkama i ženama (18-35 godina). Radni jezik konferencije je B/H/S. Konferencija će okupiti 20 učesnica.

Osvježenje, radni materijal i ručak biće obezbjeđeni svim učesnicama. Organizator konferencije nije u mogućnosti da snosi troškove smještaja i putne troškove za učesnice koje dolaze van Banjaluke.

Zainteresovane djevojke i žene za učešće na konferenciji, molimo da nam dostave CV na e-mail [email protected].

Rok za slanje prijava je 25.08. 2017. godine do 17 časova.
Odabrane učesnice biće obavještene putem e-maila 28.08.2017. godine.
Za sva dodatna pitanja obratite nam se na e-mail: [email protected].

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin