Poziv na događaj: Hackathon „Zajedno postižemo više“

24 nov
Rok prijave 27.11.2016

Hackathon „Zajedno postižemo više“ je događaj koji se organizuje već drugi put u Bosni i Hercegovini, ovaj put u Domu Omladine u Banjaluci.

20161019135448_393220

Manifestacija se održava od 2. do 4.12.2016. godine. Cilj manifestacije je da okupi 60 mladih ljudi širom BiH, programere, dizajnere, marketare, umjetnike, kao i sve oni koji žele biti dio ili su već dio domaće IT scene, a koji će zajedničkim radom, znanjem i vještinama, grupisani u 12 timova, uz mentorsku podršku u toku 48 sati napraviti 12 različitih mobilnih i web rješenja.

Sva rješenja treba da su društveno korisna i kao takva imaće širok spektar tema na koje mogu biti razvijena: upravljanje u kriznim situacijama, prava osoba sa invaliditetom, edukacija, životna sredina, rješenja za zajednicu (antikorupcija, aplikacije za saobraćaj, borba protiv nasilja, zdravstvena njega).

Svi timovi se takmiče za što bolji plasman, a najbolji osvajaju nagrade. Hackathon je odlična prilika za sve koji žele da steknu nova iskustva, iskoriste svoja znanja i upoznaju nove, kreativne i ambiciozne ljude.

Na “Hackathonu” mogu učestvovati državljani BiH, starosti od 18 do 30 godina. Svi učesnici će imati obezbijeđen hotelski smještaj i potrebnu opremu (računare), ali naravno, ko želi može ponijeti i svoju ličnu opremu.

Takođe, obezbijeđena je i ishrana tokom sva tri dana takmičenja. “Hackaton” organizuje AMBASADA SJEDINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA U BIH. Ukoliko ste zainteresovani registrujte se OVDJE, ili pošalji svoj kontakt na [email protected] najdalje do 27.11.2016. a za više informacija obratite e-mailom na [email protected]

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments