Poziv mladim preduzetnicama – Prijavite se na besplatni trening

20 maj
Rok prijave 28.05.2018

Fondacija Networks, kao organizator, uz podršku Američke ambasade u BiH, u okviru projekta Jačanje lokalnih liderki u preduzetništvu, poziva preduzetnice koje imaju manji biznis ili one koje imaju ideju za pokretanje vlastitog biznisa, na besplatne treninge preduzetništva.

Cilj treninga je jačanje ličnih i profesionalnih kapaciteta kroz tri tematska modula: prodaja i marketing, brendiranje i komuniciranje kroz društvene mreže vašeg proizvoda/usluge/servisa. Pored toga, kroz treninge i mentorski rad, akcenat će biti stavljen i na njegovanje mreže preduzetnica i preduzetničkog duha u manjim sredinama, u svrhu povezivanja i daljeg razvoja zajednice i njih kao liderki u svojim društvima.

Mjesto i vrijeme održavanja treninga: Ljubinje, 29.maja 2018. od 10:00 – 17:00 u prostoru Doma odbojke Ljubinje (adresa: Svetosavska bb)

Treninzi se odvijaju u pet bh. gradova: Ljubinje, Žepče, Srebrenica,Bratunac i Istočno Sarajevo, a kroz program treninga i mentorskupodršku proći će ukupno stotinu poduzetnica. Pored radionica i šestomjesečnog mentorstva, 5 najboljih učesnica će biti nagrađene dolaskom i učešćem na najvećem regionalnom forumu biznisa, tehnologijei inovacija Sarajevo Unlimited, u novembru ove godine.

Prijaviti se možete popunjavanjem  aplikacione prijave na ovom linku ili u slučaju dodatnih pitanja javiti se na e-mail [email protected] i [email protected] ili na brojeve telefona +387 33 407 211; 065/230-821.

Nakon obavljene prijave i selekcije kandidatkinja, odabrane kandidatkinje bit će obaviještene e-mailom i putem telefona, nakon čega će dobiti agendu i program rada. Učesnicama će biti obezbijeđen obrok kao i refundacija puta za one iz bližih lokalnih zajednica.

 

 

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Hocu.ba praksa