Poziv akademskom osoblju Univerziteta u Sarajevu za prijavu i učešće u obuci iz oblasti inkluzivnog obrazovanja

24 jul

Ured za podršku studentima Univerziteta u Sarajevu (UPS!) objavljuje

POZIV AKADEMSKOM (NASTAVNOM I NENASTAVNOM) OSOBLJU UNIVERZITETA U SARAJEVU ZA PRIJAVU I UČEŠĆE U PROGRAMU OBUKE IZ OBLASTI INKLUZIVNOG OBRAZOVANJA

Ured za podršku studentima (UPS!) obavještava akademsko (nastavno i nenastavno) osoblje Univerziteta u Sarajevu da su otvorene prijave za program obuke koji se realizira u okviru projekta „Visoko obrazovanje – obrazovanje za sve“ (VOzaSVE/HE4ALL), koji je finansiran od UNICEF-a.

Program obuke se sastoji od tri modula na koje se akademsko osoblje može prijaviti. Naglašavamo da se prijava može podnijeti za svaki modul pojedinačno, kao i na sva tri modula u cjelini. Agenda će biti dostavljena nakon okončanja roka za prijavu učešća.

Prvi modul Uvod u inkluzivno obrazovanje će biti realiziran u Rektoratu Univerziteta u Sarajevu u srijedu 11. 09. 2019. i u četvrtak 12. 09. 2019. godine.

Molimo da prijavu za učešće na ovom modulu napravite putem e-obrasca na sljedećem linku do četvrtka 05. 09. 2019. godine do 12:00 (napomena: link za prijavu će biti otvoren do popunjavanja slobodnih mjesta, što znači da može biti zatvoren i prije navedenog termina ukoliko slobodna mjesta budu popunjena).

Drugi modul Kroz zajednički rad do inkluzivne prakse će biti realiziran u Rektoratu Univerziteta u Sarajevu u srijedu 18. 09. 2019. i u četvrtak 19. 09. 2019. godine.

Molimo da prijavu za učešće na ovom modulu realizirate putem e-obrasca na sljedećem linku do četvrtka 12. 09. 2019. godine do 12:00 (napomena: link za prijavu će biti otvoren do popunjavanja slobodnih mjesta, što znači da može biti zatvoren i prije navedenog termina ukoliko slobodna mjesta budu popunjena).

Treći modul Okruženje koje potiče individualizirano učenje će biti realiziran u Centru za interdisciplinarne studije (Kampus Univerziteta u Sarajevu) u srijedu 25. 09. 2019. i u četvrtak 26. 09. 2019. godine.

Molimo da prijavu za učešće na ovom modulu realizirate putem e-obrasca na sljedećem linku do četvrtka 19. 09. 2019. godine do 12:00 (napomena: link za prijavu će biti otvoren do popunjavanja slobodnih mjesta, što znači da može biti zatvoren i prije navedenog termina ukoliko slobodna mjesta budu popunjena).

Program obuke za akademsko osoblje iz oblasti inkluzivnog obrazovanja realizira se uz podršku UNICEF-a.

(Visited 71 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević


Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/accou461/public_html/hocu.ba/wp-content/themes/the-box/footer.php on line 95