Potrebni volonteri za 1. noćni polumaraton u Banjaluci

12 sep
Rok prijave 26.09.2017

Nakon što je Banjalučki polumaraton postao tradicionalni događaj u našem gradu, ove godine se prvi put organizuje drugačji oblik trke – 1. noćni polumaraton u Banjaluci. Ove godine, organizatori su odlučili da naprave polumaraton, zajedno sa još tri trke prilagođene za sve uzraste i mogućnosti trkača.

Ovakav vid trke je popularan u svijetu i interesantan zbog svojih karakteristika. Noć je, trči se kroz velike mase gledalaca, iako je staza ograđena, ali ima svoj šarm. Što je najzanimljivije, trkači imaju podršku velikog broja publike tokom čijelog kruga. 30.09. će građani Banja Luke uživati u zabavnom i sportskom sadržaju te biti najveća podrška trkačima koji će se upoznati sa ljepotama ulica Banja Luke noću. Banja Luka će još jedanput potvrditi svoj status grada zabave i sporta.

Za realizaciju ovog neobičnog događaja neophodni su volonteri koji će zajedno sa policijom obezbjeđivati trasu i biti pozicionirani na kritične tačke trkačke trake. Svi zainteresovani volonteri treba da pošalju svoje informacije, ime, prezime i broj telefona na mail [email protected], najkasnije do 26.09.2017.

(Visited 319 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments