Potrebni predavači engleskog jezika

22 jun

Ukoliko govorite engleski jezik ili ste tek počeli da se bavite predavanjem engleskog ili želite da razvijete svoje veštine u radu sa djecom i odraslima i unaprijedite svoje karijerne mogućnosti, El Roi vam može obezbijediti finansijsku podršku i prilika je za vaš profesionalni razvoj.


El Roi odobrava grant predavačima u visini od 2.000 eura mjesečno za potrebe online oglašavanja i prijavu kandidata koje ćete obučavati po planu i programu El Roi kao i finansijsku podršku za njihovo obučavanje.

Ono sto morate znati je da El Roi vas ne zapošljava. El Roi želi da omogući mladima koji govore engleski jezik da se samozaposle i postanu saradnici El Roi koji danas broji preko 3 000 saradnika u 35 zemalja Evrope. Ukoliko ove ciljeve smatrate visokim, možete se baviti i samo obučavanjem polaznika prijavljenih na naše online kurseve engleskog. Da bi mogli Vi da obučavate polaznike prijavljene na nase kurseve engleskog, El Roi će i Vama (ukoliko ispunjavate uslove) odobriti 2.000 eur mjesečnu donaciju za online oglašavanje i prijavu kandidata kao i finansijsku nadoknadu za svakog prijavljenog polaznika kako bi mogli da ga obučavate.

Više informacija kao i obrazac za prijavu potražite na sledećem linku:
http://www.elroi2.com/Program%20samozaposljavanja%20i%20zadrzavanja%20mladih.htm

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments