Postanite saradnici/e Mreže za izgradnju mira!

13 okt

Da li volite pisati o pitanjima koja su bitna za vas? Da li volite fotografirati? Crtate li? Da li snimate video priloge? Da li želite bio dio rastuće aktivističke zajednice? Ako je vaš odgovor da, pridružite nam se. Postanite dio tima reportera Mreže za izgradnju. To je i vaša šansa da naučite, doprinesete, povežete se i napravite promjene u svojoj lokalnoj zajednici, ali i globalno.

Mreža za izgradnju mira poziva sve zainteresovane da nam se priključe kao saradnici/e volonteri/ke, da pišu ili objavljuju drugu vrstu autorskih radova za našu web-stranicu www.mreza-mira.neti daju svoj doprinos izgradnji mreže aktivista/kinja širom regiona, izgradnji mira i promociji ljudskih prava.

Nisu potrebne bilo kakve formalne kvalifikacije, tražimo osobe koje su voljne angažirati se i sa svima podijeliti svoj angažman. Naravno, ovo nije posao na puno radno vrijeme, pišite, slikajte, snimajte ili crtajte kada budete imali inspiraciju i kada budete imali tekst ili prilog koji je vrijedan i dovoljno kvalitetan da bude objavljen.

Pišite nam na albanskom, bosanskom, crnogorskom, engleskom, hrvatskom, makedonskom, slovenačkom ili srpskom jeziku, na latinici ili ćirilici. Tekst će biti objavljen na jeziku i pismu na kojem ga pošaljete.

Nažalost, nismo u mogućnosti da vam platimo za vaše tekstove ili priloge, ali vam ovaj angažman može biti odlična referenca i svima koji budu pisali za nas ćemo dati pismo preporuke.

Ako želite da saznate više o ovome i steknete korisno radno iskustvo ‒ javite nam se!

Više informacija i prijavljivanje: [email protected] ili [email protected].

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin