Postanite junior konsultant u Njemačkoj

16 maj
Rok prijave 30.05.2019

Kompanija „E. ON kućne konsultacije“ raspisuje poziv za prijave za junior konsultanta koji bi radio u njihovoj kompaniji koja se nalazi u Njemačkoj. 

OBLAST:

Ekonomija, biznis, menadžment, finansije, energija, inženjerstvo, ekologija, fizika, matematika

OPIS

Težite li da izgradite karijeru u konsultacijama i da učinite promjenu u energetskom sektoru? Pridružite se E. ON kućnim konsultacijama. Sa timom od 100 konsultanata bićete uključeni u sve ključne projekte i strateške izazove sa kojima se suočava E. ON i industrija. Preuzmite odgovornost i istražite sjajne prilike sa karijeru uz međunarodni tim. Kao junior konsultant izgradite odmah svoju karijeru nakon stečene bečelor diplome i radite samostalno na najbitnijim strateškim temama E. ON kućnih konsultacija. Nakon dvije godine rada imate opciju da proširite teorijsko znanje na master studijama koje bi oni finansirali ili da se dalje usavršavate kao konsultant u E. ON kućnim konsultacijama.

Glavni zadaci na poslu su:

  • kao član međunarodnog tima podržavati njihove konsultante analizirajući probleme energetskog sektora, a koji se posebno tiču njihove kompanije.
  • raditi sa vašim kolegama, naći strateška i operativna rješenja za E. ON.
  • davati preporuke za aciju i raditi prezentacije za menadžerski tim.
  • usmjeriti komunikaciju i saradnju sa potrošačima.

USLOVI 

Kako biste se prijavili morate imati bečelor diplomu za ekonomiju, inženjerstvo ili nauku. Morate tečno govoriti engleski i imati dobre komunikacijske vještine. Mogu se prijaviti kandidati iz cijelog svijeta.

NAČIN PRIJAVE 

Kako biste se prijavili ispunite onlajn aplikacionu formu na linku.

ROK ZA PRIJAVU:

30. maj 2019.

Detaljnije na linku.

(Visited 291 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević