Postanite član/ica jednog od pet odbora Omladinske banke

23 mar
Rok prijave 07.04.2017

Fondacija tuzlanske zajednice poziva mlade iz Tuzle, Kalesije, Živinica, Lukavca i Srebrenika na jednogodišnju avanturu pod nazivom OMLADINSKA BANKA! Ukoliko nam se pridružite imat ćete priliku učestvovati u jedinstvenom procesu koji mladima omogućava da direktno utječu na unapređenje života u lokalnoj zajednici.

Ako vas je ikada zanimalo šta je to zapravo Omladinska banka, kako funkcioniše i šta ima za cilj, saznat ćete ako se prijavite! Pored edukacije o svemu navedenom, u toku godine naučit ćete kako prepoznati probleme u vašoj sredini, kako timski i u skladu sa principima Omladinske banke pružiti finansijsku podršku za projekte i ideje mladih, te kako sva stečena znanja iskoristiti u nastavku vašeg privatnog i profesionalnog života.

Konkurs je otvoren do 07.aprila 2017. godine za sve zainteresovane mlade od 15 do 25 godina, koji žele da se edukuju, rade na jačanju svojih kapaciteta i prave pozitivne promjene u svojoj zajednici.

Za početak svoju prijavu možete dostaviti popunjavajući obrazac koji se nalazi OVDJE.

A za više informacija možete nas kontaktirati na telefon 035 832 363, svakim radnim danom između 9 i 16 sati ili na mailove, kada god zatreba:

[email protected] – Tuzla

[email protected] – Živinice

[email protected] – Kalesija

[email protected] – Lukavac

[email protected] – Srebrenik

Postanite član jednog od pet odbora Omladinske banke! Čekamo Vas!

 

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments