Postani dio Omladinske banke

18 feb
Rok prijave 01.03.2016

Otvoren je poziv za nove članove i članice Omladinske banke u Tuzli, Kalesiji, Živinicama, Lukavcu i Srebreniku.

Fondacija tuzlanske zajednice poziva mlade iz Tuzle, Kalesije, Živinica, Lukavca i Srebrenika na jednogodišnju avanturu pod nazivom OMLADINSKA BANKA!

Ukoliko nam se pridružite imaćete priliku učestvovati u jedinstvenom procesu koji mladima omogućava da direktno utiču na unaprijeđenje života u lokalnoj zajednici.

Dobićete edukaciju o tome šta je zapravo Omladinska banka, kako funkcioniše i koji je njen cilj, a u toku godine naučićete kako prepoznati probleme u vašoj sredini, kako timski i u skladu sa principima Omladinske banke pružiti finansijsku podršku za projekte i ideje mladih i mnogo drugi znanja koja će vam pomoći u nastavku vašeg školovanja i profesionalnog puta.

Mladi iz odbora omladinskih banaka imaju priliku putovati, družiti se, učiti i dobro se zabavljati, zašto to ne bi bio ili bila ti?

Konkurs je otvoren do 01. marta 2016. godine za sve zainteresovane mlade od 15 do 25 godina, koji žele da se educiraju, rade na jačanju svojih kapaciteta i prave pozitivne promjene u svojoj zajednici.

Za početak svoju prijavu možeš dostaviti popunjavajući obrazac koji se nalazi na slijedećem linku.

A za više informacija možeš nas kontaktirati na telefon 035 832 363 ili na mailove:

[email protected] – Tuzla

[email protected] – Živinice

[email protected] – Kalesija

[email protected] – Lukavac

[email protected] – Srebrenik

Na web stranici www.fondacijatz.org možeš vidjeti više o samoj Fondaciji i programu osnaživanja mladih, kao i na našim facebook profilima: Fondacija tuzlanske zajednice i Omladinska banka.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin