Postani dio EXIT volontera!

25 jun
Rok prijave 30.06.2017

EXIT fondacija poziva sve mlade iz Srbije i regiona koji žele da steknu dragocena iskustva na EXIT festivalu, da se do 30. juna prijave na konkurs i tako postanu deo tima EXIT volontera.

Kao jedini festival te veličine i značaja koji je nastao iz društvenog aktivizma mladih, EXIT već godinama unazad snažno podržava volonterizam podstičući mlade da se aktiviraju, steknu radna iskustva i upoznaju sa  ljudima iz celog sveta. Sa iskustvom u radu sa preko 4.000 volontera koji su sarađivali sa EXIT timom od 2010. godine, EXIT fondacija teži da, u duhu stalnog napretka, afirmiše volonterski program i na regionalnom nivou.

Svi zainteresovani koji žele da se prijave na konkurs i postanu deo ovog velikog tima volontera EXIT-a mogu da se prijave putem ovog linka. Da bi postao Exit volonter, kandidat mora biti punoletan, ne sme biti krivično gonjen, a pre svega mora proći selekciju. Uz obavezu angažovanja od 6 sati u toku jedne smene, volonterima će na EXIT festivalu biti obezbeđen ulaz, hrana, voda i smeštaj u kampu (ukoliko za tim imaju potrebu), dok put i ostale lične troškove snose sami.

Volontiranje će trajati od 4. do 10. jula, pred početak i tokom EXIT festivala, a po završetku volontiranja, volonteri dobijaju sertifikat koji dokazuje njihovo angažovanje.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin