Postani dio EXIT ekipe i volontiraj na EXIT festivalu

14 maj

EXIT fondacija poziva sve mlade iz Srbije i regiona koji žele da steknu dragocjena iskustva na EXIT festivalu, da se do 1. juna prijave na konkurs „Volunteer –  volume up“ i tako postanu dio tima EXIT VOLONTERA.

Kao jedini festival te veličine i značaja koji je nastao iz društvenog aktivizma mladih, EXIT već godinama unazad snažno podržava volonterizam podstičući mlade da se aktiviraju, steknu radna iskustva i upoznaju sa  ljudima iz cijelog svijeta. Sa iskustvom u radu sa preko 4000 volontera koji su sarađivali sa EXIT timom od 2010. godine, EXIT fondacija teži da, u duhu stalnog napretka, afirmiše volonterski program i na regionalnom nivou.

Svi zainteresovani koji žele da se prijave na konkurs „Volunteer –  volume up“ i postanu dio ovog velikog tima volontera EXIT-a mogu da se prijave putem OVOG LINKA. Da bi postao Exit volonter, kandidat mora biti punoletan, ne smije biti krivično gonjen, a prije svega mora proći selekciju. Uz obavezu angažovanja ne više od 6 sati u toku jedne smjene, volonterima će na EXIT festivalu biti obezbjeđen ulaz, hrana, voda i smještaj u kampu (ukoliko za tim imaju potrebu), dok put i ostale lične troškove snose sami.

Volontiranje će trajati od 4. do 11. jula, pred početak i tokom EXIT festivala, a po završetku volontiranja, volonteri dobijaju sertifikat koji dokazuje njihovo angažovanje.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin