Postani članica Tignuma!

7 okt
Rok prijave 18.10.2016

Nahlin klub mladih “Tignum” i ove jeseni otvara javni poziv za prijem novih članica. Sve zainteresirane, motivirane i aktivne djevojke između 18 i 23 godine su dobrodošle kako bismo zajedno proaktivno djelovale u našoj zajednici.

 

Ukoliko želiš nadograditi postojeće i steći nove vještine, naučiti raditi u timu, imati pristup resursima Nahle, kontakt s iskusnim mentoricama i unaprijediti iskustvo u radu na različitim zadacima, onda je Tignum pravo mjesto za tebe.

Već dugi niz godina Nahlin klub mladih pomaže djevojkama da se usavrše i steknu nove vještine, pružajući im prostor, iskusne predavače/ice iz različitih oblasti i priliku da djeluju u svom okruženju. Klub okuplja mlade žene s ciljem aktivnog djelovanja u društvu, istraživanja problema zajednice, ličnog usavršavanja i participiranja u lokalnim i međunarodnim projektima iz oblasti ljudskih prava, ženskih prava, socijalnog poduzetništva, IT-a, ekologije i drugih oblasti.

Članice koje pokažu zapažene rezultate stiču pravo na učešće u Nahlinom programu stipendiranja.

Poziv za prijem novih članica bit će otvoren do 18. oktobra 2016. godine, a prijavni formular možeš popuniti OVDJE.

Ako želiš biti sigurna da je Nahla pravo mjesto za tebe, upoznaj se s našom MISIJOM i VRIJEDNOSTIMA i pridruži se ovom vrijednom timu.

Kontakt za dodatne informacije: [email protected].

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin