Postani član tima EFSA Ureda za odnose s javnošću

3 nov
Rok prijave 13.11.2016

Postani član tima EFSA Ureda za odnose s javnošću i upoznaj fascinantne ljude, nauči mnogo, upotrijebi više i pomjeri granice vlastitih očekivanja. PR tim traži studente Ekonomskog fakultet Univerziteta u Sarajevu sa i bez iskustva da se pridruže i grade svoje profesionalne vještine potrebne tržištu rada. Angažman traje od 21. novembra 2016. do juna 2017. godine.

Zainteresovani studenti I i II ciklusa studija mogu da se prijave slanjem kratke biografije (CV-ja) na e-mail [email protected], najkasnije do 13. novembra 2016.

Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu od osnivanja 1952. godine fokusiran je na obrazovanje kreativnih i kvalitetnih stručnjaka i lidera. Danas, Fakultet je prepoznat kao vodeća institucija visokog obrazovanja i oblasti poslovnih i ekonomskih nauka. Ponosno svoje konkurentske prednosti temelji na privlačenju najboljih i motiviranih studenata koje kroz dodatnu edukaciju afirmiše na proaktivnost, preduzetnost i inovativnost. Želimo motivisati studente na proakivnost i preduzetnost, podstaći ih da realizuju svoje poslovne ideje. Pozivamo Vas da zajedno ostvarimo ove ciljeve, jer su upravo ti studenti Vaši budući saradnici.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin