Posljednja šansa studentima da se prijave za Play Media Day 03 u Banjaluci

13 mar

Play Media Day 03 – Regionalni komunikacijski događaj, održaće se 8. juna 2018. godine u prostoru Muzeja savremene umjetnosti RS u Banjaluci, a već vlada veliko interesovanje studenata iz cijele regije, koji su obezbijedili svoje kotizacije na vrijeme. Play Media Day će i ove godine po treći put okupiti na jednom mjestu predstavnike regionalnih kompanija i agencija, kao i medijskih kuća.

Organizator događaja, Play Team ističe da su akcijske kotizacije već rasprodate, kao i da je ostalo još veoma malo raspoloživih studentskih kotizacija, za najbrže koji registraciju obave putem web stranice www.playmediaday.com.

Najnoviji trendovi, najbolja znanja, iskustva i prakse iz oblasti kreativne industrije na jednom mjestu, od strane vrhunskih svjetskih i regionalnih stručnjaka. Ove godine se očekuje da više od 500 domaćih i regionalnih učesnika bude dio ovog jedinstvenog događaja u Banjaluci.

Prošlogodišnji Play Media Day nadmašio je očekivanja posjetilaca, te organizatori i ove godine obećavaju da će programom i sadržajem, koji će uskoro predstaviti, Play Media Day 03 sigurno oduševiti posjetioce. Ovaj događaj će pored konferencijskog prostora, posjetiocima ponuditi i dodatne zanimljive sadržaje, kao i poseban vizuelni doživljaj.

Muzej savremene umjetnosti RS nalazi se u samom centru grada, u jednoj od najreprezentativnijih građevina Banjaluke, staroj austrougarskoj željezničkoj stanici sagrađenoj davne 1891. godine. Ovaj muzej godišnje posjeti preko 50 000 posjetilaca, a 2014. godine ova institucija je nagrađena specijalnim priznanjem za kreativnost.
Detalje o svim kotizacijama, kao i o samom događaju, možete pronaći na stranici www.playmediaday.com.

Vidimo se na Play Media Day 03. I ne zaboravite: „Komunikacija je beskonačna“.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments