Posjetite 16. konferenciju Vaša(r) ideja u Sarajevu

9 dec

U srijedu, 13.12.2017. godine u 19h, u sarajevskom Meeting Pointu, održat će se šesnaesta konferencija Vaša(r) ideja, kojom Udruženje za kreativno učenje PLUS zaokružuje još jednu uspješnu godinu i proslavlja jednako uspješan peti jubilej.

Na konferenciji će govoriti:

  1. prof. dr. Dženana Husremović, profesorice na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Sarajevu čiji su profesionalni interesi istraživanja i aktivnosti iz područja upravljanja karijerom, obrazovnih politika i organizacijske psihologije. Dženana Husremović govorit će o različitosti kao vrijednosti.
  2. Arnej Misirlić, fotograf koji je kroz svoj rad sarađivao sa imenima poput Dine Merlina, Tife, Ace Pejovića, Jala Brata, Frenkiea, Bube Corellia, Amela Ćurića, Danisa Tanovića, te sa istaknutim kompanijama poput Granoffa, NLB Banke, Sberbanke, Nokie, Turkish Airlinesa, Opela, Binga, Mercatora i mnogih drugih. Vlasnik i idejni tvorac Šećerlama Weddings foto i video produkcije za vjenčanja, kao i Komitet produkcije koja se bavi video produkcijom reklama i spotova.

Konferenciju će ovaj put otvoriti učenici. Naime, pet timova iz cijele Bosne i Hercegovine – Stolac, Livno, Maglaj, Goražde i Sarajevo intenzivno su, tokom cijele godine, kroz različite medije radili na inspirativnim pričama iz svojih lokalnih zajednica.

Na šesnaestoj konferenciji posjetioci će imati priliku pogledati njihove filmske narative i čuti njihova iskustva realizacije kreativnih ideja.

Konferenciju Vaša(r) ideja organizira Udruženje za kreativno učenje PLUS od 2012. godine i do sada su ugostili preko šezdeset zanimljivih i inspirativnih predavača, poduzetnika, umjetnika, aktivista iz Bosne i Hercegovine koji su usprkos sistemu u kojem živimo uspjeli ostvariti nevjerovatne rezultate vlastitim radom i zalaganjem.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin