Posjeta JobFAIR-u za studente iz Mostara, Tuzle, Banja Luke, Istočnog Sarajeva, Zenice i Bihaća

19 okt
Rok prijave 27.10.2018

JobFAIR je Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije. Ove godine se organizuje po deseti put u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Sajam svake godine privlači sve veću pažnju kompanija i posjetilaca te broj prilika za studente i diplomce iz tehničko-tehnološke struke konstantno raste.

Veliki broj kompanija učesnica JobFAIR-a djeluje u oblasti elektrotehnike i IT-ja, stoga smo i ove godine omogućili kolegama iz drugih gradova sa tehničko-tehnoloških fakulteta priliku da nam se pridruže i iskoriste šanse koje JobFAIR pruža.

Osim posjete Sajmu, studenti koji dođu na JobFAIR moći će učestvovati u radionicama, prisustvovati prezentacijama kompanija učesnica te ostaviti svoju biografiju u našu CV bazu. Prijave za popratne aktivnosti Sajma će uskoro biti otvorene.

Broj studenata koji će organizovanim prevozom moći doći na JobFAIR bit će ograničen te sama realizacija organizovanog prevoza ovisi od broja prijava. Uslov za prijavu jeste da su kandidati studenti tehničko-tehnoloških fakulteta te da imaju između 18 i 25 godina. Zbog troškova organizacije, cijena posjete će biti 5 KM za Istočno Sarajevo, 5-10 KM za Zenicu, 10-15KM za Tuzlu i Mostar, 15-20 KM za Bihać i Banja Luku, u ovisnosti od broja prijava. U cijenu je uračunat prijevoz te obrok i osvježenje u Sarajevu. Ulaz na Sajam te učešće u svim aktivnostima je besplatno. Krajnji rok za prijave je 27.10.2018. godine.

Suorganizator organizovanog prijevoza je kompanija učesnica Sajma, Tacta. O samoj inicijativi, Sajmu, kao i popratnim aktivnostima možete saznati više na www.jobfair.ba.

Prijaviti se možete ovdje.

(Visited 97 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments