Posjeta JobFAIR-u: Otvorene prijave za studente iz Tuzle i Mostara

19 okt
Rok prijave 27.10.2017

Po prvi put ove godine, studenti sa Fakulteta informacijskih tehnologija u Mostaru i Fakulteta elektrotehnike u Tuzli imat će mogućnost da nam se pridruže na JobFAIR-u i iskoriste šanse koje Sajam pruža.

Osim posjete Sajmu, studenti koji dođu na JobFAIR moći će učestvovati u radionicama, prisustvovati prezentacijama kompanija učesnica te ostaviti svoju biografiju u našu CV bazu.

JobFAIR je Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije. Ove godine se organizuje po deveti put u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Sajam svake godine privlači sve veću pažnju kompanija i posjetilaca te broj prilika za studente i diplomce iz tehničko-tehnološke struke konstantno raste.

Veliki broj kompanija učesnica JobFAIR-a djeluje u oblasti elektrotehnike i IT-ja, stoga smo ove godine odlučili omogućiti kolegama sa Fakulteta informacijskih tehnologija u Mostaru i Fakulteta elektrotehnike u Tuzli da nam se pridruže i iskoriste šanse koje JobFAIR pruža.

S obzirom na to da je inicijativa pokrenuta po prvi put ove godine, broj studenata koji će organizovanim prijevozom moći doći na JobFAIR bit će ograničen. Uslov za prijavu jeste da su kandidati studenti FIT-a i FET-a te da imaju između 18 i 25 godina. Zbog troškova organizacije, cijena posjete je 7KM. U cijenu je uračunat prijevoz te obrok i osvježenje u Sarajevu. Ulaz na Sajam te učešće u svim aktivnostima je besplatno. Krajnji rok za prijave je 27.10.2017. godine.

Pošaljite prijavu i rezervišite svoje mjesto na vrijeme jer je broj mjesta ograničen!

Posjeta JobFAIR-u za studente Fakulteta elektrotehnike u Tuzli planirana je za ponedjeljak, 6. novembar, dok je dolazak za studente Fakulteta informacijskih tehnologija u Mostaru planiran u utorak, 7. novembra.

S obzirom na to da je inicijativa pokrenuta po prvi put ove godine, broj studenata koji će organizovanim prijevozom moći doći na JobFAIR bit će ograničen. Svoju prijavu možete poslati putem ovog linka. Više informacija o terminu polaska, lokaciji i ostalim logističkim detaljima posjete prijavljeni studenti će dobiti putem e-maila [email protected].

Krajnji rok za prijave je 27.10.2017. godine ili do popune kapaciteta.

*Ukoliko Vaša matična institucija nisu FIT ili FET, a student ste koji i dalje ima želju da posjeti Sajam, onda ih kontaktirajte putem maila [email protected].

(Visited 6 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments