Posao za novinare, multimedijalne kreativce, dizajnere, marketing stručnjake digitalnog doba iz cijele BiH

11 okt
Rok prijave 01.11.2017

DEPO grupacija uskoro pokreće veliki multimedijalni projekat u okviru kojeg će biti i ambiciozna televizija infomativnog i zabavnog profila. Zbog toga traži i ambiciozne TV novinare, grafičke dizajnere, montažere, stručnjake za TV i digitalni marketing, te nudi suradnju blogerima, vlogerima, You Tuberima i drugim kreativcima digitalnog profila iz cijele BiH i regiona.

DEPO grupacija trenutno se nalazi u fazi priprema za start nove informativno-zabavne TV stanice, koja će se emitirati putem kablovskih i IPTV operatera u BiH, ali i putem video streama, kao i vlastitog i partnerskih Video on Demand servisa.

Nova TV stanica imat će informativni i zabavni TV program i bit će fokusirana na podukciju domaćih TV ali multimedijalnih sadržaja svih profila.

Zbog svega ovoga DEPO grupacija raspisuje javni poziv za poslove u više medijskih oblasti, ali nudi i suradnju za digitalne kreativce svih profila.

Traže se:

  • TV novinari (sa i bez radnog iskustva)
    Potrebna znanja i vještine: opća kultura i informiranost, pismenost i izražavanje unutar jezika medija, vještine govora uz kvalitetnu dikciju i izgovor, tehničke vještine vladanjem novim tehnologijama (digitalni mediji i socijalne mreže, startna znanja u TV montaži i radu u drugim potrebnim programa), poznavanje engleskog i/ili drugih stranih jezika, te spremnost za rad u timu.
  • Grafički video dizajneri, montažeri, TV i video snimatelji, kao i drugi profesionalci iz oblasti TV i digitalne produkcije.
  • Blogeri, Vlogeri, You Tuberi i drugi kreativci digitalnog profila spremni za suradnju sa novom TV stanicom, ali i čitavom DEPO grupacijom (news formati, entertainment, film, muzika, sport i sve druge oblasti medijskog djelovanja u digitalnom okruženju).
  • Stručnjaci, ali i početnici u oblasti TV i digitalnog marketing.

U prijavi za posao ili suradnju za sve navedene oblasti treba dostaviti svoj CV, dosadašnje radove i reference, ideje za moguću suradnju, kao i motivacijsko pismo.

Napomena:

Formalno obrazovanje jeste važan kriterij za izbor, ali nije eliminacijski niti presudan.

Konkurs je otvoren do 01. novembra 2017. godine.

Prijave slati na mail adresu: [email protected]

Kandidati koji zadovolje potrebne uvjete, bit će pozvani na razgovor.

Prijavite se odmah, jer DEPO već danas kreira i stvara medije i sadržaje za novi ritam života!

Više informacija

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments