Posao za mlade – anketiranje građana

17 aug

Prism Research & Consulting, agencija za ispitivanje javnog mnijenja i tržišna istraživanja već uspješno posluje 22 godine na BH tržištu i kroz svoj rad uposlila je veliki broj mladih. Zbog povećanja obima posla, posebno su zaintresovani za uspostavljanje saradnje sa mladim ljudima koji žele raditi, žele naučiti komunikacijske vještine, sticati iskustvo na projektima terenskog i telefonskog anketiranja građana.

Da bi postali njihov saradnik potrebno je:

  1. Da ste odgovorna osoba i da zaista želite raditi;
  2. Da ste završili minimalno SSS;
  3. Da poznajete rad na elektronskim uređajima (Tablet, Telefon, PC, Laptop);
  4. Imate dovoljno vremena da se posvetite projektu;
  5. Ukoliko imate mogućnost korištenja automobila, to je svakako prednost (ali nije obavezno)

Terensko anketiranje građana se obavlja po unaprijed definisanim metodološkim pravilima, u po slučaju odabranim domaćinstvima. Same ankete zavise od projekta do projekta ali su najčešće određene društvene/socijalne teme. Radno vrijeme nije fiksno, već se u skladu sa potrebama projekta posao dogovara sa Supervizorom, a najčešće se radi u poslijepodnevnim satima.

Telefonsko anketiranje građana se obavlja iz Ureda Prism Research na adresi Maršala Tita 6/III, a radno vrijeme je fiksno od 14h-20h radnim danima, dok se vikendom radi po dogovoru i u zavisnosti od potreba projekta.

Za angažman na pojedinim projektima se uvijek dogovarate sa vašim Supervizorima i imate kontinuiranu podršku u slučaju da je pomoć u radu potrebna u bilo kojem trenutuku.

Za više informacija se možete javiti na dole navedene telefone, a aplikaciju možete putem vašeg Laptopa/PC-a popuniti preko stranice: www.prismreseach.ba

I NE ZABORAVITE – UKOLIKO VAMA POSAO NIJE POTREBAN, MOŽDA POZNAJETE NEKOGA KOME POSAO TREBA! J

Tel: 033 251 247
Viber: 063 043 431
e-mail: [email protected]

(Visited 12 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments