Posao za menadžment i upravljanje projektima i praksa za poslove prodaje i marketinga uz mogućnost zaposlenja

25 jul

Preduzeće BitLab d.o.o. Banja Luka (www.BitLab.rs) se bavi razvojem veb i moblinih aplikacija, hostingom i administraciojm servera, internet marketingom i promocijom.

Nudimo:

1 Zaposlenje kandidata na poslovima menadžmenta i upravljanja projektima

Kandidat je potrebno da posjeduje organizacione i menadžerske sposobnosti,  znanja i vještine iz oblasti prodaje i marketinga te bar osnovna znanja iz oblasti IT tehnologija.

2.Program studentske prakse

Jedinstvena prilika za studente – Program prakse kroz rad s mentorima, edukaciju, treninge i upoznavanje s poslovanjem BitLab-a.

Pod sloganom „Radost, entuzijazam, učenje i timski rad“, BitLab d.o.o Banja Luka pokreće program studentskih ljetnih praksi.

Upravljanje projektima, vještine prezentiranja, liderske sposobnosti, poslovna komunikacija i efikasno upravljanje vremenom te prodaja i marketing samo su neke od oblasti u kojima će se polaznici programa BitLab Praksa imati priliku usavršavati.

Mogućnost prijave za program imaju svi studenti treće i četvrte godine, apsolventi, diplomci koji su studije završili u prethodne dvije godine, kao i polaznici master studija akreditovanih univerziteta.

Svi zainteresovani studenti koji žele povećati šanse za zaposlenje i steći dodatna znanja uz zanimljivo ljeto mogu ispuniti prijavu.

Tokom programa studenti će sticati iskustvo radeći na konkretnim projektima s mentorima. Putem ovog programa BitLab nastavlja na praktične i primjenjive načine mladima pružati raznovrsna poslovna znanja i nova iskustva.

Prijave će pratiti period selekcije kandidata. Nakon završene prakse, svi studenti će dobiti potvrdu o završenoj praksi i ući će u bazu za potencijalne zaposlene BitLab-a. Za najbolje je otvorena šansa da se zaposle po završetku prakse.

Dodatne informacije i prijavu možete pronaći ovdje.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin