Poduzetnička akademija Business STARTer – Poziv za učesnike

15 apr
Rok prijave 06.05.2016

Fondacija za društveno-ekonomski razvoj 787, uz podršku Evropskog fonda za Balkan organizuje poduzetničku akademiju

BUSINESS STARTer

Fondacija 787, u okviru svog djelovanja, u periodu od maja do jula 2016. godine održava poduzetničku akademiju Business STARTer za mlade iz cijele Bosne i Hercegovine. Akademija počinje višednevnim treningom koji se održava od 20. – 25. maja 2016. godine u Sarajevu i za cilj ima promovisanje poduzetničke kulture među mladima i povećanje prilika za osnivanje novih biznisa. Program je usmjeren na sticanje znanja i vještine iz oblasti poduzetništva i liderstva koji su neophodni za aktivno učešće mladih u društveno-ekonomskim aktivnostima u BiH. Između ostalog, učesnici/e programa će imati priliku uspostaviti dragocjenu mrežu profesionalnih kontakata koji mogu, u budućnosti ohrabriti/podržati njihove poduzetničke aktivnosti te, općenito, društveni aktivizam.

Pozivamo zainteresirane mlade osobe iz Bosne i Hercegovine, od 20 – 26 godina, da dostave prijave na učešće u poduzetničkoj akademiju Business STARTer, najkasnije do 06.05.2016. godine.

Prijava treba sadržavati:

-Curriculum Vitae

-Kratko obrazloženje motiva prijave (do 300 riječi)

Molimo Vas da prijave dostavite u elektronskoj formi na email adresu Fondacije 787 [email protected].

NB: Organizator pokriva troškove prevoza i smještaja učesnika/ca akademije.

*Fondacija za društveno-ekonomski razvoj 787 je neprofitna organizacije čiji je rad usmjeren na ekonomsko osnaživanje žena i mladih kroz poticanje poduzetništva, te podržavanje njihovog profesionalnog rasta i razvoja. Naše aktivnosti uključuju obrazovanje, informisanje, umrežavanje, pružanje usluga poslovnog razvoja, te zagovaranje za bolji položaj žena i mladih u bh. društvu.

Dodatne informacije možete potražiti ovdje.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin