Podučavanje engleskog jezika u Mađarskoj

2 jan

Mađarski program podučavanja engleskog jezika traži volontere koji će raditi kao tutori i nastavnici engleskog jezika. Ukoliko želite da upoznate uspješne stručnjake i ambiciozne mlade ljude iz centralne/istočne Evrope, steknete iskustvo u podučavanju i besplatno putujete u Budimpeštu prijavite se za ovo volontiranje.

Volonteri koji se prijave za ovo radno mjesto će odsjesti besplatno u hotelu sa punim pansionom i pomagaće mađarskim studentima u razvoju njihovih vještina engleskog jezika.

Tokom programa kandidati će razgovarati na engleskom sa učesnicima i podijelićete svoje univerzitetsko iskustvo sa njima i biti ambasador engleske kulture a zauzvrat učiti o mađarskoj kulturi kroz niz aktivnosti.

Sva posteljina i peškiri su obezbijeđeni u hotelu kao i svi obroci , besplatan prevoz od lokalnog grada do mjesta održavanja i besplatan internet. Obezbijeđena je i besplatna tura razgledanja dok troškove avionske karte, putnog i zdravstvenog osiguranja, džeparca i vize nisu obezbijeđeni.

Mogu se prijaviti pojedinci, dva prijatelja ili parovi.

Da biste se prijavili za ovo volontiranje morate imati najmanje 18 godina i govoriti engleski jezik na nivou izvornog govornika, biti entuzijastični i imati odlične vještine komunikacije.

Ovo volontiranje traje sedam dana a od volontera se očekuje dvanaest sati konverzacije na engleskom u toku jedne sedmice.

Ukoliko želite da se prijavite više informacija možete naći ovdje.

(Visited 360 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin